Indonesische Spiritualiteit

Nieuw evenement 1

Video fragment rechts is een deel van het klankschaal concert van Robin Block en David Gallas, de Nawa Sanga.

Een Shamanistisch festival is een bijeenkomst van lichtwerkers vanuit diverse tradities. Noors Shamanisme, Tibetaans en Mongools Shamanisme. 
Super sfeer en kennismaking met allemaal verschillende disciplines.

Wij vertegenwoordigde de Indonesische traditie, Op zaterdag 18 mei organiseert stichting “Free Eagle Sjamanisme” een Sjamanistisch evenement aan de Vier Heultjes in Sprang-Capelle (Hof van Capelle).Shamanistisch festival

https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/free-eagle-organiseert-sjamanistisch-evenement-spiritualiteit-op-18-mei/?fbclid=IwAR0WOko8gPnbypK-4PSSmHUyqkttAZiutHgk5Q-6nDAOoNgzacUs2S80Suk


Op zaterdag 18 mei organiseert stichting “Free Eagle Sjamanisme” een Sjamanistisch evenement aan de Vier Heultjes in Sprang-Capelle (Hof van Capelle).

Entree is vrij!!!

Wat is sjamanisme? Heel kort gezegd, kort bij de natuur leven en respect hebben voor al wat leeft. Binnen veel inheemse stammen wordt dit tot op de dag van vandaag nog beleefd. De Sjamaan of misschien bij een ieder beter bekend als de “Medicijnman” zorgt voor het welzijn en de gezondheid van zijn stam/volk u kunt hierbij denken aan stress, ziekte en balans vinden in uw geest.

Wat is er te doen
U kunt op deze dag genieten van de sfeer die wordt beleefd binnen de inheemse stammen. Op deze dag worden er diverse workshops gegeven o.a.:

Asha Laberink, Scandinavisch Sjamanisme
Bram Breuer, klankhealing massage
David Gallas, klankhealing, Kajawen, vegatarische hapjes en saté Ajam
David Gallas en Robin Block, klankschaal meditatie concert, de Nawa Sanga
Do Lemette, water lezen
Helena, kaart leggen
Hugo, smudgekruiden
Ivo van Dijk, voicehealing
Johan Laforce, innerteacher en paragnost
Leon de Jongh, firekeeper
Mag Tho Tonka, smudge sessies en healingen
Peter Appeldoorn, Sjamanisme
Paul van Crugten, Reiki
Twan de Leur en Judith van den Heuvel, LIFE Coaching
Willem van Gils, Moederdrum
De locatie
Vier Heultjes, 5161PW Sprang-Capelle (navigatie adres) op het middenterrein van ons mooie woonpark het “Hof van Capelle” Er is een ruim gratis parkeerterrein, ook toegankelijk voor minder valide (geen rolstoelen aanwezig).

Datum en tijdstip
Het evenement is op zaterdag 18 mei van 11:00 uur tot ca 18:00 uur.

Doel
Ons doel is om het Sjamanisme/spiritualiteit te delen met een zo breed mogelijk publiek. Het heeft ons hele mooie ervaringen gebracht in ons leven en wij willen iedereen daarvan laten mee genieten. Onze kernwoorden zijn delen in onvoorwaardelijke liefde.